Meidät tunnetaan joustavana ja

palvelualttiina yrityksenä, ja mottonamme on:

"MITÄ MUUT HALUAISIVAT - ME TEEMME SEN"

OTA YHTEYTTÄ

Rakennuspalvelut Hännisten omalta rakennusosastolta

Rakennuspalvelut ja niiden tarjoaminen oli meille luonteva kehitysaskel. Palvelukattauksemme tarjoaa rakentajille monipuolisen ja kaiken kattavan paketin, jossa saatte kaikki työmaallenne tarvitsemat rakennus- ja kuljetuspalvelut samalta toimijalta. Tällöin saatte rakennuspalvelut osaavilta asiantuntijoilta sekä tarvittavat maa-aines tai rakennustarvikekuljetukset. Monen osan muodostama kokonaisuus kestää helposti hallinnassa ja työmaan etenee sujuvasti!

Saatte meiltä sekä uudis- että saneerausrakentamisen palvelut tarpeidenne mukaisesti. Saneeraamme yksittäiset rakennukset ja pystytämme kokonaisen pihapiirin tarvittaessa, sillä rakentamisen lisäksi saatte kauttamme myös viherrakentamisen palveluita. Työntekijämme ovat alojensa harjaantuneita ammattilaisia, joten voit olla varma työmme korkeasta laadusta.

Mikäli suunnitteillasi on rakennustyömaa, ota meihin yhteyttä. Laaditaan yhdessä kumppaneidemme kanssa teitä parhaiten palveleva kokonaisuus, jolla työmaan sujuva edistyminen varmistetaan!

Yhteystiedot

Markus Hänninen, ajojärjestely, rakennustyöt

Jukka Salonmaa, työnjohtaja, valmisbetonikuljetukset

Tatu Holmström, työnjohtaja, maanrakennus/kunnossapito

Leila Nyfors, toimisto

Arja Saastamoinen, kirjanpitäjä

Jenna Nyfors-Hänninen, Markkinointi

Kuljetusliike Markus Hänninen Oy

Fersinkuja 1, 08800 LOHJA

Jätä tarjouspyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.