Meidät tunnetaan joustavana ja palvelualttiina yrityksenä, ja mottonamme on:

”mitä muut haluaisivat – me teemme sen”

Teiden, pihojen ja teollisuusalueiden kunnossapitoa

Tarjoamme asiakkaillemme teiden, pihojen ja teollisuusalueiden kunnossapitoa pidemmillä sopimuksilla tai tarvittaessa kertaluontoisina urakkoina. Kunnossapidon parissa suurimmat asiakkaamme ovat kunnat sekä suuret teollisuusalueet, joissa vastaamme talvisin aurauksesta ja hiekoituksesta ja muina vuodenaikoina harjauksesta ja pesusta.

Huolellisesti suunniteltu ja täsmällinen kunnossapitosopimus varmistaa, että tiestö ja piha-alueet kestävät käyttökelpoisina kaikkina vuodenaikoina. Kunnossapitopalvelumme huolehtii katujen ja kevyen liikenteen väylien käyttökunnosta ja siisteydestä. Kovimman lumentulon aikaan kunnossapitopalvelumme on saatavilla myös keikkaluontoisesti, mikäli kalustoamme on vain vielä käytettävissä.

Teollisuusalueiden ja teiden lisäksi huolehdimme myös taloyhtiöiden pihojen kunnossapidosta. Piha-alueiden kulkuväylät on etenkin talvisin pidettävä lumesta vapaina ja hiekoitus voi olla tarpeellista useita kuukausia sydäntalven ympärillä.

Kun tarvitset täsmällistä kunnossapitoa ulkoalueille, ota yhteyttä meihin. Tulemme mielellämme paikan päälle tarkastamaan työkohteen, jonka jälkeen voimme laatia tarpeitanne parhaiten palvelevan sopimuksen säännöllisestä kunnossapidosta.

Yhteystiedot

Jukka Salonmaa, työnjohtaja, valmisbetonikuljetukset

045 355 6554
kmh.jukka@gmail.com

Tatu Holmström, työnjohtaja, maanrakennus/kunnossapito

050 370 3229
kmh.tatu@gmail.com

Leila Nyfors, toimisto

050 449 2541
kmh.leilan@gmail.com

Jenna Nyfors-Hänninen, Markkinointi

0400 428 309
kmh.jenna@gmail.com

Kuljetusliike Markus Hänninen Oy

Fersinkuja 1, 08800 LOHJA

Jätä tarjouspyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.